Bridezilla's First Aid Kit

Angry Bird Birthday Party - Zara Adriena Sham


Hello friends.. :) Lagi sebulan Sara genap setahun.. dah boleh dapat adik  So now tengah dalam mood birthday celebrations ;p hikhik.. A few post lepas ni is all about b'day parties ( crite basi-xde masa nak update- almaklumlah xde dateline) 

First Bday party yang Sara attend.. Mummy Mir 1st niece is turning 2!! Zara Bday party theme is 'Angry Bird' The best part about the whole party is the food.. the cake is just lovely -not only looking good but taste nyummylicious too!! fondant cake tu tak sweet sangat and boleh chew ( mir siap bg take away)..Mee Bandung Muar yang marvellous-i yang tak penah suka mee kuning ni makan tambah2 tau ;p err yang lain2 tu tak dan nak rasa coz kenyang makan mee.. :D heee.. 

So if u all planning to throw a Bday party for your lil one.. Here's 1 of d idea for bday theme.. Goodies pun senang dapat i think coz lately mmg ramai yg demam angry bird kan.. ;p

Enjoy the pictures babes!! 

The Angry Bird Cake - Lastic tu actually working k.. fuuhh cake boss standard woo..
Familia
Party deco

zara: 'oh nooo aunty enter frame!!'

Bday girl
Let's eat

Mama & Sara
All of us



Going Home
Jom Party!!

~Nurul~




2 comments:

  1. tak tahan tgk kek die..hehe~ :p

    ReplyDelete
  2. cantek kan?? hopefully kek sara nnt pun cantek camni ;p

    ReplyDelete

© Pamabearlilangels Rental Services, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena