Bridezilla's First Aid Kit

Pre-loved item For Sale!-Harrods Black Bag

from the web

Harrods
covered with black sequin

The bag :)

inner tag








































Assalamualaikum u all!! :)
I'm cleaning out my closet now..
So lots of things to let go..
If U all interested let me know k..

1st item

Harrods Bag (original okey!) terbang dari Kota London taw! hihi
Sold for RM220, Free shipping
Good conditions..
Reason for selling- dah jemu..nak beli bag lain.. ;p

Gud nite!

Hugs!! :)

18 comments:

  1. melly goslow loverApril 2, 2012 at 12:23 AM

    tgh tunggu sale lv n guci haf price! XD

    ReplyDelete
  2. beg lain xder ker hihihihi...lawa gek hbag nih kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. ada lagi.. bag bonia.. tapi mcm dah ada org nak.. :-P

      Delete
  3. wa ni misti rajin shupping hand beg ni..akak punya bag mmg dh nak kena tuko ni

    ReplyDelete
  4. klau ada upload nanti ek...

    ReplyDelete
  5. ohsem..elok lagi..lama jugak dah tak menyopping handbag nie..

    ReplyDelete
  6. waaahhh cantik tp tu la br je bli beg br ;-)

    ReplyDelete
  7. wah menarik tapi mesti dah jual kan

    ReplyDelete
  8. @noor nnt i cnfrmkan dgn my fren tu dia nak ke tak bag bonia tu k.. ;p

    ReplyDelete
  9. @Tiramisu Fatiema huhu shopping la bag2 pre loved.. murah ;p

    ReplyDelete

© Pamabearlilangels Rental Services, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena